Interpretul Cristi Nistor reacționează tranșant: Trollii lui Năstase mi-au furat imaginea – vom continua în instanță

CristiNistor

Interpretul român Cristi Nistor se arată indignat de faptul că imaginea sa a fost folosită de trolli pe Internet, pentru susținerea candidatului platformei DA, Andrei Năstase, la primăria Chișinăului. Într-o postare pe Facebook, Nistor spune că imaginea sa ar fi fost furată.

”Din păcate, mă aflu în mijlocul unui scandal politic, în Republica Moldova, deoarece imaginea mi-a fost furată de către un presupus, Andrei Petică, și folosită întru susținerea candidatului platformei DA la primăria Chișinăului, Andrei Năstase”, a scris Cristi Nistor.

Cântărețul se referă la contul fals „Andrei Petru”, developat de presa de la Chișinău.

”Toată această susținere mascată, ascunsă în spatele pozei mele, este făcută de un anume cont „Andrei Petru”. Dacă asta nu era de ajuns, modul internautului de a-și susține candidatul nu este unul foarte ortodox, ci deseori, agresiv sau insultător, ascunzându-se mișelește în spatele pozei mele, pentru a fi ferit de eventuale urmări”, notează interpretul.

Cristi Nistor își exprimă regretul că acest fals a fost promovat chiar de liderii Platformei DA.

”Din păcate, imaginea mea este lezată constant, foarte mulți moldoveni care nu mă cunosc crezând că eu sunt imaginea reală a pretinsului „Andrei Petru”. Ce este și mai ciudat este faptul că inclusiv vicepreședinta partidului cu pricina afirmă într-un comentariu despre contul „Andrei Petru”, cu poza mea, că:” este om real, om de treabă din Transnistria”, a scris interpretul.

Acesta declară că va apela la instanța de judecată, pentru a scoate la iveală manipulatorii.

”Pentru că lucrurile au depășit limita bunului simț, pentru că problema poate fi deja pusă vizavi de integritatea mea, la o eventuală vizită în Moldova și pentru că la somațiile oamenilor internautul nu a vrut să schimbe poza, declarând cu batjocură și tupeu că datorită lui am ajuns cunoscut în Moldova, am făcut deja demersurile legale pentru o lămurire a problemei în instanță”, a conchis Cristi Nistor.


photo_2018-04-19_12-39-24
screenshot_32 (1)

You may also like

Comments are closed.

By