ÎNREGISTRĂRI AUDIO SCANDALOASE! Pentru Năstase e mai important să adune like-uri pe FB, decât starea sănătății propriei mame?

nastase-mama

O înregistrare audio a discuției telefonice a liderului PPDA, Andrei Năstase, cu mama sa a fost trimisă în această noapte pe adresele mai multor instituții media din Moldova. Din înregistrare se vede că Năstase își obligă mama bolnavă să vină la Chișinău din satul Mândrești, Telenești, pentru o acțiune de campanie. Acesta insistă ca femeia să vină cu microbuzul, la 7 dimineața.

– Mamă, mâine să vii la Chișinău, am un eveniment.

– Nu pot Andrușa… Eu nu știu ce-i aceea ce ai tu, măcar să știu ce e?

– Mamă, dacă zic eu că trebuie, înseamnă că trebuie. Nu mai contează ce este.

Autorul mesajului pentru presă afirmă că discuția a avut loc aproape de miezul nopții și politicianul care și-a mai folosit mama în scopuri meschine o anunță că nu îi trimite nici măcar o mașină, deși bătrâna de aproape 80 de ani se mișcă greu.

”Oare ce fel de fiu trebuie să fii, ca în miez de noapte deja, după ora 23:00, să-ți telefonezi mama de aproape 80 de ani și să îi spui că mort-copt, dar a doua zi trebuie să fii la Chișinău, pentru că tu ai eveniment? Și chiar dacă el personal deține două automobile, iar prin oraș este plimbat de către Machedon cu Porsche-ul, Năstase și-a obligat mama să vină la Chișinău singură, cu rutiera din sat care pornește spre capitală la ora 07:00 dimineața, ceea ce înseamnă că pentru a reuși, bătrâna a trebuit să se trezească cu cel puțin două ore mai devreme”, scrie autorul.

– Mamă să vii mâine la Chișinău… nu-ți trimit mașină, ei mata rutiera la 7 dimineața, te speli bine și te îmbraci frumos, nu mai discutăm.

– Nu mai vin la Chișinău, că am fost aici la doctor și mi-a spus că nu-i nimic la ochi, a spus că la mine creierul nu-i sănătos și mi-a zis să nu mă enervez… multe mi-a zis să nu fac.

Bătrâna a reușit totuși și a fost prezentă la evenimentul lui Năstase, lansarea în campania electorală. Andrei i-a dăruit de ochii lumii un buchet de crizanteme, și și-a făcut o poză pentru o postare pe facebook. Vă imaginați? Atâta efort a trebuit să facă mama lui Năstase, doar ca acesta să facă o postare banală pe facebook… Și-a chemat mama pentru 200 de like-uri.

Cel mai grav este însă că în anul 2016 mama pensionară a lui Andrei Năstase, cu lacrimi în ochi, spunea jurnaliștilor că nu cunoaște nimic despre milioanele de euro pe care fiul său i le punea pe conturi bancare și că ea strânge bani din puțina pensie pe care o primește pentru o operație. Suntem în 2018, iar femeia bătrână și bolnavă așa și nu a fost operată, iar boala i s-a agravat. Chiar dacă nașul de cununie al lui Andrei Năstase, Victor Țopa, deține o ditamai clinică medicală modernă în inima Chișinăului, „Centrul de Diagnostic German”, Năstase a lăsat sănătatea propriei mame în mâinile medicului de familie din satul Mândrești. Iar atunci când bătrâna vine la Chișinău, singură, cu rutiera de la ora 07:00 dimineața, efectuează doar controalele medicale gratuite, ce sunt oferite de stat, prin intermediul Poliței de Asigurare Medicală.

– Mamă, ar fi bine să ai cu mata și polița și ce documente mai ai că s-ar putea să mergem și la spital să faci o consultație.

Năstase continuă să-și umilească mama, o iubește doar pe facebook, pentru like-uri și comentarii.

sursa: democracy.md

You may also like

Comments are closed.

By