DESCINDERI la Trușeni // Trei indivizi, reținuți (VIDEO)

Screenshot_10

Ofiţerii de investigaţii a sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chișinău cu suportul angajaţilor BPDS “Fulger” a IGP au anihilat o grupare criminală specializată în furturi din locuinţele aflate la sol, prin metoda forţării geamurilor din termopan.

Membrii grupului criminal s-au dovedit a fi trei indivizi, cu vârstele de 28 ani și 30 ani, locuitori din comuna Trușeni, anterior judecaţi pentru infracțiuni similare.

În timpul percheziţiilor la domiciliile lor, poliţiştii au depistat bunuri materiale a căror provenienţă n-au putut-o demonstra, cum ar fi instrumentre electrice pentru construcții. Conform informaţiilor acumulate, aceştia ar fi pătruns în mai multe locuințe din comuna Trușeni în perioada lunilor ianuarie-aprilie curent, prin metoda forţării geamurilor din termopan în timp ce proprietarii nu se aflau la domiciliu, cauzându-le un prejudiciu considerabil.

Actualmente cei trei indivizi sunt cercetați penal pentru furt. Conform legislației penale ei riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32500 la 67500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By