Dailymail publică detalii despre mercenarul de presă, plătit de Gofman și Platon să arunce cu noroi în Moldova

John-Schindler_2952342k
Publicația Dailymail.co.uk a scris că John Schindler, fost analist la NSA, a trebuit să demisioneze din funcția de profesor la un colegiu naval militar din SUA, după ce a transmis unei femei poze cu penisul său. Cazul a fost raportat de un blogger conducerii colegiului, care a dispus o anchetă internă. Iar Schindler a fost nevoit să plece din funcție.

Publicația a prezentat mărturiile femeii vizate de propunerile libidinoase ale lui John Schindler, dar și mesajele acestuia. Mai mult, femeia, numită Lesley, spune că a primit ulterior amenințări după ce a fost dată în vileag hărțuirea.

Într-un e-mail, despre care se presupune că a fost scris de Schindler, acesta i-a spus lui Lesley că aşteaptă cu nerăbdare să o întâlnească și i se adresează cu ”vulpoaică”. Mai mult, el afirmă că este într-un mariaj netradițional, fără să explice ce are în vedere.

Poza cu penisul și scrisoarea au fost transmise de Lesley unui blogger care le-a făcut publice și a sesizat conducerea colegiului. A urmat o anchetă internă, iar administrația instituției i-a adus la cunoștință lui Schindler concluziile investigației și i-a oferit șapte zile pentru un răspuns, înainte ca să fie luată vreo decizie oficială. Ca urmare, Schindler a preferat să demisioneze.

După acest scandal, Schindler a renunțat pentru un timp să posteze pe rețele de socializare. Dar a revenit ulterior, devenind vocal în special în privința conflictului din Ucraina

Recent, Jonh Schindler s-a făcut remarcat printr-un articol denigrator la adresa Moldovei. Acesta repetă aproape cu fidelitate replicile promovate de Jurnal TV și Renato Usatîi. Portalul telegraph.md a scris că Schindler a fost plătit de către Veaceslav Platon și Mihail Gofman din banii furați din sistemul bancar al țării noastre, ca să arunce cu noroi în Moldova.

Sursa:  Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By