CRIMA de la Grătiești // Poliția a găsit și capul fetei dezmembrată. Era tot pe malul iazului

images_cms-image-000045772

Capul fetei de 20 ani, care a fost dezmembrată și lăsată într-o geantă pe malul iazului din Grătiești, a fost găsit. Surse din poliție au declarat pentru Deschide.MD că acest lucru a fost posibil după ce suspectul reținut și audiat de Poliție și-a recunoscut vina. Organul a fost găsit la o distanță de circa 100 de metri de locul unde se afla geanta cu celelalte părți ale corpului ei, notează sursa.

Individul de 32 de ani a fost reținut de către ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu angajații Inspectoratului sectorului Râșcani și cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP.

Cadavrul fetei a fost descoperit în dimineața zilei de ieri, 19 mai, pe malul iazului de la Grătieşti. Trupul neînsuflețit, făcut bucăți, se afla într-o geantă. Medicul legist a constatat că victima avea urme de moarte violentă pe suprafaţa corpului.

15267301135458
foto: unimedia.info

Ulterior, s-a stabilit că victima are 20 de ani și este locuitoare a oraşului Cricova.

Individul este și el din Cricova şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislației în vigoare, el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 ani până la 15 ani sau cu detenție pe viață.

 

You may also like

Comments are closed.

By