Concert în PMAN de Ziua Victoriei // Igor Dodon i-a invitat să cânte pe Oleg Gazmanov și Denis Maidanov

637F0

Președinția anunță că au loc pregătiri intense pentru Ziua Victoriei sărbătorită pe 9 mai. Potrivit unui anunț, la indicația șefului statului, sunt efectuate lucrări de reparație a Complexului Memorial ”Eternitate”, iar activiștii „Gărzii Tinere” vizitează veteranii.

În seara zilei de 8 mai, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va avea loc un concert festiv cu participarea lui Oleg Gazmanov, Artist al Poporului al FR și Denis Maidanov, Artist Emerit al FR. După concert, va avea loc un grandios foc de artificii.

Pe data de 9 mai, zeci de mii de cetățeni, tradițional, împreună cu Președintele vor mărșălui din Piața Marii Adunări Naționale pînă la Complexul Memorial ”Eternitate”.

La fel ca în anii precedenți, în cadrul Marșului Victoriei va avea loc acțiunea „Regimentul Nemuritor”, participanții căreia vor purta fotografiile eroilor, căzuți pe câmpul de luptă în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Într-o postare pe Facebook, artistul rus Oleg Gazmanov și-a confirmat prezența în PMAN, salutându-și prietenii și admiratorii din Găgăuzia.

foto: kleo.ru

You may also like

Comments are closed.

By