Cele 4 picioare din capul lui Grozavu

ghimpu.jpg99

Să fii slugă la Voronin, să te revopsești în unionist pentru solda lui Ghimpu, ca după asta să ataci colegii de breaslă – e o realitate cu care se confruntă presa din Republica Moldova. Nimic nou. Din contra – simptomatic.

În lipsa argumentelor politice care le-ar putea pune în valoare șefii de partide, presarii moldoveni încep să se atace unii pe alții atribuindu-și unii altora tot felul de calificative. De data asta unul dintre cei mai cunoscuți lingăi ai regimului comunist transformat prin minune în liberal este promotorul unor “acuzații grave”.

Acesta sare în capul jurnaliștilor de la Publika pentru că și-au permis să difuzeze o știre despre un pui cu patru picioare! Vă imaginați ce abatere gravă au comis jurnaliștii?

7 aprilie – zi pe care inclusiv el, Vasile Grozavu, a generat-o slujindu-l pe Voronin e o nimica toată pe lângă faptul că la televizor a fost arătat un pui cu 4 picioare.

Nici măcar faptul că el, Grozavu, intoxică zilnic opinia publică aducând elogii PL-ului și lui Michael de Schizofrenie nu poate fi comparat cu nesimțirea de a publica o știre despre un pui.

Lecuiți-l, oameni buni! Nu de alta, dar posibil că îl urmăresc proaspeții absolvenți ai Facultăților de jurnalism și s-ar putea să creadă că anume așa se face presa.

Tare mă tem că schizofrenia e contaginoasă. Altfel nu-mi explic cum în același partid unul vorbește cu Decebal, iar altul se bate cu puii cu 4 picioare.

VASILE GROZAVU:

Pupaciosii de la veceurile televizate ale lui Plahotniuc tirajeaza o stire cu un pui, avand patru picioare. O biata vietate este demonstrata zi si noapte pe la aceste institutii ale razboiului hibrid intern purtat de Plahotniuc impotriva poporului. Ba, voi aveti inima in voi? Voi sunteti intregi la cap? Despre oile cu patru picoare ale lui Plahotniuc scrieti adevarul, bestiilor!

autor: Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By