Blogger: ”Ultimul bastion al democrației”, Andrei Năstase, și-ar putea trăda alegătorii, exact cum a făcut-o Vlad Filat

nastase privesc.eu

Susținătorii liderului PPDA, Andrei Năstase, sunt cei care îl sprijineau activ, pe timpuri, pe liderul PLDM, Vlad Filat, ex-premier condamnat pentru corupție.

În opinia lor, scrie bloggerul Eugen Luchianiuc, ”ultimul bastion al democrației” este astăzi Andrei Năstase, exact cum era catalogat în 2009 Vlad Filat și care, ulterior, și-a dezamăgit suporterii.

”Zilele acestea am văzut că mulți zic că Andrei Năstase trebuie susținut la fel cum a fost susținută Maia Sandu. O încercare disperată de a pune alegătorii Maiei în buzunarul lui Andrei. Totodată cei care în 2009 și după îl susțineau pe Filat, inclusiv prietenele lui, masiv propagă ideea că trebuie votat Andrei Năstase – ultimul ”bastion” al democrației”, scrie Luchianiuc.

Bloggerul citat nu exclude, însă, că Andrei Năstase își va trăda susținătorii, așa cum a făcut-o și Vlad Filat în anul 2013, atunci când a intrat în cârdășie cu PCRM-ul lui Voronin.

”Chiar interesant ce vor cânta ei în alegerile parlamentare. Mai ales că Năstase investește masiv în aceeași oameni în care a investit Filat după 2009 încoace. Fix aceleași procedee și aceiași oameni. În 2009 Filat a ajuns la putere sub lozinca ”Stop comunism”. Asta ca să ajungă în 2013 să se înțeleagă cu comuniștii să dea jos democrații”, conchide Eugen Luchianiuc.

sursa: today.md / foto: privesc.eu

You may also like

Comments are closed.

By