11 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Au ajuns la disperare? Mai mulți candidați fac agitație electorală în ziua tăcerii. Vezi despre cine este vorba!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ziua tăcerii pare că nu este valabilă pentru unii candidaţi la funcţia de primar al Capitalei. Mai mulți concurenți electorali încalcă legea și fac agitație electorala și astăzi, pe reţelele de socializare.

Este cazul liberalului Valeriu Munteanu, dar şi al liderului PPDA, Andrei Năstase, care în goana disperata după voturi, le fură oamenilor acea zi de liniște dinaintea votului.

Astfel, Valeriu Munteanu are mai multe apeluri electorale sponsorizate pe Facebook, iar Andrei Năstase uzează de intervenţiile live, pentru a atrage atenţia alegătorilor. În una dintre acestea, Năstase îi felicită pe medicii de familie, cu ocazia zilei lor profesionale, sperând, evident, că le va obţine şi votul.

Potrivit legii, concurenţii electorali au interdicţia de a face astăzi şi mâine agitaţie electorală pentru alegerile locale.

În aceste zile nu se permite desfăşurarea sau reflectarea activităţilor/materialelor cu tentă de agitaţie electorală şi nici apariţia candidaţilor la emisiuni televizate sau radiofonice.

Continuarea agitaţiei electorale în zilele menţionate constituie o contravenţie administrativă şi se sancţionează cu amendă.

sursa: today.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img