Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni: un pasager a MURIT la bordul unui avion

avion-fum-465x390

Un avion al companiei Turkish Airlines a fost nevoit să aterizeze de urgență pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti, din cauza unei urgențe medicale care a obligat echipajul să ia această decizie.

Este vorba despre zborul TK1556, cu punctul de origine în Hanovrea, Germania și destinația în Istanbul, Turcia. Respectivul avion s-a întors din drum, luni seara, la circa două ore după decolare, pentru că unui pasager i s-a făcut rău, conformDigi24.

Echipajul a decis aterizarea pe cel mai apropiat aeroport, din cauza urgenței medicale, iar aeronava a ajuns pe sol la Otopeni la ora 11.30.

Echipa medicală care a sosit imediat pentru a-l trata pe bărbatul în vârstă de 60 de ani nu a putut face nimic altceva decât să constate faptul că victima murise deja.

După acest incident, pasagerii din avion au fost debarcați, iar specialiștii de la Medicină Legală și-au făcut apariția pentru a investiga circumstanțele în care s-a petrecut decesul.

La 26 de minute după miezul nopții, pasagerii au fost îmbarcați într-un alt avion și și-au continuat drumul spre orașul turc, ajungând în Istanbul la ora locală 1.46 dimineața.

You may also like

Comments are closed.

By