Andrei Năstase evită să spună când va fi publicat sondajul care-l plasează pe locul trei, după Silvia Radu și Ion Ceban

nastase privescț

Candidatul PPDA la funcția de primar de Chișinău, Andrei Năstase, evită să spună când va fi publicat sondajul comandat de formațiunea sa, care-l plasează pe el pe locul trei, după independenta Silvia Radu și socialistul Ion Ceban.

”Noi nu facem sondaje. Să le facă cei care sunt competenți, iar noi le vom examina”, a răspuns evaziv Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă.

Amintim că, zilele trecute, șeful de campanie al liderului PPDA, Alexandru Machedon, a scris pe Facebook că, potrivit unui sondaj, pe primul loc în preferințele alegătorilor din Chișinău este candidatul independent Silvia Radu, cu 23%, urmată de socialistul Ion Ceban, cu 20%, iar Andrei Năstase este pe locul trei, cu 19%. În scurt timp, această postare a fost ștearsă.

Ulterior, Machedon a promis public că sondajul cu pricina va fi publicat în câteva zile. Fiind întrebat de ce a șters datele din sondaj, Machedon a spus că s-a conformat cererii companiei care s-a ocupat de studiu.

”Compania care mi-a dat acest sondaj m-a rugat să nu fie public acest sondaj. M-au rugat pentru că ei o să-l prezinte curând. O să vedeţi. În câteva zile o să apară public sondajul”, a declarat Alexandru Machedon.

You may also like

Comments are closed.

By