”Analistele” de la ZDG au dat din nou cu bâta-n baltă: Au uitat de existența telefonului!

zdg

Ziarul de Gardă i-a dedicat recent un întreg articol ”de analiză” liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, dar și evenimentului organizat, zilele trecute, la Londra, de către Institutul Regal pentru Servicii Unite din Marea Britanie.

Jurnalistele de la ZDG au ajuns la concluzia că un astfel de eveniment nu ar exista, iar toate informațiile și pozele publicate de mai multe portaluri informaționale și posturi de televiziune ar fi, de fapt, rodul unei imaginații bolnave.

Ca și în cazul unor alte investigații, la fel de profunde, Internetul și rețelele de socializare sunt, și de această dată, instrumentele profesionale de bază, de care uzează publicația citată. Jurnalistele susțin că au căutat cu disperare pe Google detalii despre evenimentul în cauză, însă căutările lor ar fi fost zadarnice.

Plini de compasiune față de efortul titanic al bravelor jurnaliste de la ZDG, ne permitem să le oferim un sfat modest, în cazul în care vor dori, bineînțeles, să realizeze și alte investigații. Alexander Graham Bell a inventat telefonul încă la sfârșitul secolului al XIX-lea. De atunci și până astăzi, acest dispozitiv este una din cele mai eficiente forme de comunicare la distanță. În loc să piardă ore întregi pe Google, în căutarea informațiilor, e suficient să pună mâna pe telefon și să afle, operativ și din prima sursă, toate informațiile interesante și utile, care pot constitui subiectul unei analize sau investigații serioase.

Altfel, recursul cu încăpățânare doar la Google sau rețelele de socializare ar putea să le pună din nou pe gazetarele de la ZDG într-o lumină proastă. Exact ca și atunci când au fost luate peste picior de toată lumea, pentru incredibila performanță de a stabili culoarea politică a oamenilor în funcție de like-urile de pe Facebook.

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By