Accident teribil în Ungaria soldat cu 9 morți // Şoferul ar fi transmis LIVE pe Facebook, în momentul impactului (VIDEO)

61961691

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa după ce un microbuz înmatriculat în România s-a ciocnit violent cu un camion, pe un drum naţional din Ungaria.

Accidentul a avut loc ieri pe drumul naţional 4 din Ungaria, la aproximativ 60 de kilometri de Budapesta, pe sensul de deplasare spre România, unde un microbuz înmatriculat în România s-ar fi angajat cu viteză excesivă într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un camion care se deplasa pe contrasens.

Ministerul de Externe al României anunță că patru dintre victime sunt români, însă există indicii că şi restul victimelor ar fi tot cetăţeni români. O parte dintre decedați sunt greu de recunoscut.

„Până în prezent, s-a stabilit că patru persoane decedate sunt de cetățenie română, existând indicii că și restul victimelor ar fi cetățeni români, însă procedura de identificare se află încă în curs de desfășurare și se derulează cu dificultate, dată fiind gravitatea accidentului”, se menționează într-un comnunicat al Ministerului.

Șoferul microbuzului transmitea live pe Facebook în momentul impactului, potrivit unei înregistrări apărute pe reţelele de socializare. Filmulețul a fost făcut public de o persoană care a urmărit pe telefonul mobil transmisia live a şoferului. Conducătorul auto se uită pe telefonul mobil de mai multe ori, iar în spatele lui, se văd câţiva dintre pasagerii microbuzului.

La un moment dat, şoferul intră pe contrasens şi nu pare să vadă că din faţă vine un camion, iar pe finalul înregistrării, se observă momentul impactului dintre microbuz şi camion.

sursa: mediafax.ro, observator.tv, adevarul.ro

You may also like

Comments are closed.

By