VIDEO // Trei bărbați din Chișinău, reținuți! Scanau frecvența sistemului de alarmă, după care furau din automobile

foto-dp

Trei bărbați au fost reținuți de către ofițerii de investigații ai Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău, Oficiu principal, cu sprijinul subdiviziunilor specializate a IGP.

Bărbații, originari din mun. Chişinău, cu vârstele cuprinse între 32 şi respectiv 39 de ani, erau specializați în furturi din automobile prin metoda scanării frecvenței sistemului de alarmă cu un dispozitiv special adaptat în acest scop.

Indivizii au fost reținuți în flagrant delict, la data de 18 aprilie curent, pe strada Andrei Doga din mun. Chișinău, în timp ce au pătruns în automobilul de model Toyota Yaris, de unde au sustras mai multe bunuri materiale. Ulterior, fiind percheziţionaţi, asupra lor a fost depistat şi ridicat dispozitivul utilizat pentru scanare.

Forțele de ordine au acumulat probe suficiente ce demonstrează implicarea acestei grupări criminale în comiterea a cel puţin 8 furturi comise prin metoda dată, pe teritoriul capitalei.

Actualmente bănuiții sunt arestați pe un termen de 30 de zile în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău și sunt cercetați penal pentru furt.

La fel sunt investigate versiunile înaintate, privind complicitatea grupării criminale în alte infracţiuni înregistrate pe teritoriul ţării.

You may also like

Comments are closed.

By