Un tânăr din Ocnița, dus la iaz și amenințat că va fi înecat dacă nu va achita o „datorie” de 20 000 de lei. Un șantajist – în căutare (VIDEO)

vvv_1

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, domiciliaţi în oraşul Ocniţa, membrii unui grup criminal, sunt suspectați pentru șantaj. Doi dintre ei au fost reținuți, al treilea suspect urmează să fie localizat şi reţinut.

Suspecții prin şantaj şi cu aplicarea violenţei fizice, au extorcat de la un tânăr 20 000 de lei pentru o presupusă datorie.

La începutul lunii aprilie curent, victima cu vârsta de 23 ani, a fost urcată forţat într-un automobil şi transportată la un iaz din satul Naslavcea. Acolo tânărul a fost ameninţat cu violenţă fizică şi înec, fiind impus să semneze o recipisă de recunoaştere a unei datorii inexistente de 20 000 lei. Acesta avea la dispoziție două săptămâni ca să transmită banii.

De asemenea, victima a fost preîntâmpinată de realizarea ameninţărilor în cazul adresării la organele de drept. Astfel, la 12 aprilie 2018, în momentul primirii mijloacelor băneşti extorcate, doi dintre făptuitori au fost reţinuţi în flagrant delict.

În cadrul perchezițiilor, asupra suspecților au fost depistate și ridicate mijloacele tehnice de comunicare şi mijloacele băneşti în sumă de 10 000 lei, primiţi de la victimă sub controlul procurorilor şi ofiţerilor de poliţie.

La moment, cei doi bărbați sunt reținuți, dacă se vor dovedi vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de la 10 la 13 ani.

You may also like

Comments are closed.

By