Un blogger le arată liberalilor „bârna din ochiul lor” și le aduce aminte de scorul lui Mihai Ghimpu la ultimele alegeri

ghimpu

Reprezentanții Partidului Liberal continuă să gafeze atunci când o atacă stângaci pe primarul interimar, Silvia Radu. De această părere este bloggerul Eugen Luchianiuc care comentează ultima „ieșire” a liberalilor, în care Valeriu Munteanu, candidatul PL pentru primăria Capitalei, critică datele sondajului prezentat de Asociația Sociologilor și Demografilor. Potrivit studiului, Silvia Radu este pe locul doi în topul liderilor pentru alegerile din Chișinău, iar Munteanu este la coada clasamentului.

După ce liberalii au comparat scorul Silviei Radu din sondaj cu rezultatul său la alegerile prezidențiale, Luchianiuc le aduce aminte despre numărul de voturi pe care l-a acumulat la același scrutin liderul lor, Mihai Ghimpu.

„Ei uită că Mihai Ghimpu nu s-a retras în favoarea Maiei Sandu în alegeri și i-a furat tocmai 1.8 procente în alegeri. Asta de cinci ori mai mult ca Silvia Radu Și el e lider de partid, parlamentar. Și o au și pe Alina în frunte!”, scrie Luchianiuc.

Acesta aduce aminte și de scorul lui Mihai Ghimpu înregistrat în Chișinău care numără peste 5 mii de voturi, exact cât a adunat Silvia Radu în toată țara.

Chiar și în satul de baștină a lui Ghimpu, Colonița, acesta a obținut doar 148 de voturi.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By