14 C
Chișinău
Friday, April 23, 2021

Un bărbat a fost găsit înjunghiat într-un apartament din sectorul Râșcani

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un bărbat de 28 de ani a fost găsit mort, înjunghiat în piept, într-un apartament din Chişinău. Locuința aparține unei femei de 46 de ani, care a şi rugat vecinul să anunţe poliția. Proprietara era în stare avansată de ebrietate și agresivă şi nu a putut fi interogată la faţa locului, informează Publika.md.

Totul s-a întâmplat după miezul nopții pe strada Grigore Vieru din Capitală. Poliţiştii au stabilit că victima locuia cu părinţii într-un alt bloc din preajmă. Proprietara apartamentului este bănuită de omor într-un dosar penal.

Screenshot_4

Screenshot_5

“Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală în baza articolului 145, Cod penal, iar femeia a fost reţinută pe termin de 72 de ore în izolatorul de detenţie provizorie a direcţiei de poliţie. Din cele comunicate de către martori, ambii se aflau în stare de ebrietate”, a spus ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiul Chișinău, Natalia Stati.

Tot aseară, un bărbat de 38 de ani a fost găsit mort chiar pe bulevardul Ștefan cel Mare. Acesta nu avea urme de moarte violentă. Potrivit medicilor legişti, cauza decesului este stop cardiac. Victima nu avea familie, iar vecinii spun că el consuma des alcool.

Screenshot_6

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img