Stop Fals! Pro TV, acuzat de manipulare după ce a utilizat greșit imaginea deputatului PD, Corneliu Dudnic

protv
Postul de televiziune Pro TV este acuzat de manipulare, după ce a pus pe post o nouă ştire scandaloasă. Jurnaliştii de la această instituţie media au utilizat imaginea deputatului Partidului Democrat din Moldova, Corneliu Dudnic, pe care l-au prezentat drept consilierul sătesc din satul Corjeuţi, raionul Briceni, care este acuzat de accidentarea mortală a unui minor şi părăsirea locului accidentului.

Deputatul Corneliu Dudnic a declarat că a solicitat scuzele de rigoare şi o dezminţire oficială producătorului general al canalului, Artur Corghencea. La rândul său, reprezentantul Pro TV a declarat că subiectul va fi discutat în interiorul postului şi abia după aceasta se va decide dacă va fi sau nu publicată o dezminţire.

Ulterior, postul a retras imaginile video de pe pagina sa web, dar nu a prezentat scuzele de rigoare.

Reamintim că procurorii cer condamnarea la închisoare cu executare a consilierului local din Corjeuţi. Iniţial, acesta a fost condamnat la 3 ani si 2 luni închisoare, cu suspendare, fiind eliberat din arest preventiv din sala de judecată. Sentinţa a fost dată de Judecătoria Edineţ.

Procurorii consideră verdictul prea blând şi au contestat la Curtea de Apel Bălţi sentinţa primei instanţe pe care o consideră ilegală şi insistă pe condamnarea inculpatului la o pedeapsă reală cu închisoare.

You may also like

Comments are closed.

By