Silvia Radu nu mai este interimar. În locul său a fost numit Ruslan Codreanu

radu3

Silvia Radu a semnat cererea de suspendare din funcția de primar interimar al mun. Chișinău. În cadrul unei conferințe de presă, Silvia Radu a anunțat că începe campania electorală și că în locul său a fost numit viceprimarul Ruslan Codreanu.

„Astăzi am semnat cererea de suspendare din funcție care a fost înregistrată la CEC și intru de astăzi în campania electorală. Plec din fruntea Primăriei cu gândul de a participa în acest scrutin pe a-l câștiga. Îmi doresc să continuu proiectele pe care le-am inițiat, în cazul în care voi avea mandat din partea cetăețenilor. Vreau ca acest oraș să fie schimbat”, a spus Silvia Radu într-o conferință de presă.

Silvia Radu a reamintit despre proiectele lansate în cele cinci luni de când se află în fruntea Primăriei.

„În scurtul mandat pe care l-am deținut, am reușit să deschid Primăria către cetățeni, să începem procesul de curățenie și eliminarea corupției interne, să transparentizăm bugetul municipal și să determinăm angajații Primăriei să se implice cât mai activ, rapid și eficient în soluționarea problemelor Chișinăului. De asemenea, sunt bucuroasă că am reușit să pornesc unele proiecte majore, cum ar fi realizarea Strategiei infrastructurii transportului din Chișinău, am găsit finanțare pentru 70 de mijloace de transport care vor fi cumpărate în acest an și am început procesul de lansare a schimbării lifturilor din Chișinău, precum și procesul de procurare a apartamentelor sociale ș.a”, a adăugat Radu.

Amintim că alegerile pentru funcția de primar de Chișinău vor avea loc pe 20 mai. În total, în cursă s-au înscris 13 candidați. La fel, pe 20 mai vor avea loc alegeri locale la Bălți după ce primarul Renato Usatîi și-a dat demisia.

You may also like

Comments are closed.

By