Silvia Radu a reușit să atragă un investitor privat care va acoperi cheltuielile pentru procurarea și instalarea decorațiunilor de Paște. Sâmbătă vor fi instalate

_dsc0014_dspm__qnhmgodrrg4vimbbcnxx

foto: arhivă (chisinau.md)

Chiar dacă anterior primăria a anunțat că nu va aloca bani pentru decorarea orașului cu ocazia sărbătorilor de Paște, primarul interimar Silvia Radu a făcut posibilul ca acest lucru să se întâmple. Astfel, Radu a anunțat că a reușit să atragă un investitor privat care va suporta cheltuielile pentru procurarea și instalarea unor decorațiuni moderne, care va avea loc în această sâmbătă.

„Vom aduce decorațiuni moderne. Ceea ce vedeți în poze va fi și în realitate. Acestea vor fi amplasate, începând cu ziua de sâmbătă în Scuarul Catedralei pentru bucuria copiilor, dar și a adulților.

În anii trecuți am avut decorațiuni mult prea scumpe și cred că nu erau așa de frumoase. Anul acesta am decis să nu mai folosim banii publici și să plătim de două ori mai mult așa cum se făcea anii trecuți, în schimb, cu ajutorul unui investitor privat care iubește Chișinăul, reușim să montăm aceste decorațiuni superbe pentru a aduce un plus de frumusețe sărbătorilor pascale.

Le mulțumesc pentru implicare, pentru gestul lor frumos!”, a anunțat Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

29792807_1842783425771835_611235869843521536_n

You may also like

Comments are closed.

By