Salvatorii au intervenit pe strada Muncești // O femeie a fost găsită la podea

deblocare_usa_2

În această noapte salvatorii Detașamentului Căutare Salvare nr.1 din cadrul IGSU au fost solicitați pe strada Muncești din capitală pentru a interveni la deblocarea unui apartament în care se afla o femeie în vârstă de 67 de ani căzută la podea.

Apelul la Serviciul 112 a parvenit din partea medicilor care au fost solicitați pentru îngrijiri medicale, dar nu au reușit să intre în apartament, întrucât femeia nu mai răspundea.

De urgență la fața locului salvatorii au efectuat deblocarea ușii de la intrare, reușind să ofere accesul lucrătorilor medicali către pacientă.

Persoana se afla la podea, după ce a căzut în intenția de a deschide ușa. În mai puțin de 5 minute aceasta a primit îngrijiri de rigoare întrucât a suportat hipertensiune arterială. La moment viața acesteia nu este în pericol.

Potrivit datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 50 de situații de risc. În mare partea acțiunile angajaților Inspectoratului au fost orientate la lichidarea focarelor de ardere, dar și deblocări de uși.

You may also like

Comments are closed.

By