Primăria a pus gând rău gropilor din asfalt. Astăzi a început reparația drumurilor din Chișinău

drum gropi

Drumarii din capitală au demarat procesul de reabilitarea a străzilor. Astăzi a fost inițiată prima etapă a planului de reparații, care constă în curățarea și plombarea gropilor formate după perioada de iarnă. S-a intervenit pe străzile Calea Moșilor, Vadul lui Vodă și bulevardele Mircea cel Bătrân și Meșterul Manole.

Lucrările vor continua și noaptea, fiind extinse pe încă o arteră a capitalei – strada Tudor Vladimirescu.

După cum a anunțat anterior primarul interimar Silvia Radu, lucrările de reparație a străzilor se vor desfășura în 2 etape. În prima etapă, demarată astăzi, vor fi curățate și acoperită gropile. A doua 2 etapă, care va începe în această vară, prevede reparația capitală a mai multor străzi din oraș.

„Deja timpul ne permite să începem lucrările. Vreau ca planul de activităţi să fie public, aşa cum ne-am înţeles la şedinţa trecută, ca locuitorii Chișinăului să cunoască unde se va interveni în această săptămână şi care sunt lucrările planificate, în funcţie de sector al Chişinăului, fiindcă se va interveni în toate sectoarele”, a declarat Silvia Radu.

Primarul general a insistat ca muncitorii să respecte cerințele de calitate, ca să nu fie nevoie de intervenit repetat pe același loc. Iar funcționarii responsabili de acest proces vor plăti cu funcțiile, în cazul lucrărilor făcute de mântuială.

La fel, edilul și-a cerut scuze de la cetățeni pentru faptul că lucrările vor avea loc ziua și ar putea afecta traficul. Totodată, ea a solicitat sprijinul poliției pentru a direcționa mașinile pe alte trasee, la fel cum și primăria va anunța constant despre mersul lucrărilor și străzile pe care se vor desfășura acestea.

You may also like

Comments are closed.

By