Oamenii lui Năstase îi acuză pe cei ai Maiei de trădare

tofilat privesc

Activistul civic și expertul WatchDog, Sergiu Tofilat, a anunțat astăzi intenția de a candida la funcția de primar general al capitalei. Astfel, Tofilat a devenit al cincilea candidat care și-a declarat oficial dorința de a ocupa funcția de primar al Municipiului Chișinău.

Ideea a fost primită diferit de către susținătorii PAS și cei ai Platformei DA, care au comentat pe Facebook.

Artur Gurău, cel care conform spuselor bloggerului Eugen Luchianiuc este responsabil de departamentul online al Partidului Acțiune și Solidaritate susține că Sergiu Tofilat ar fi o candidatură foarte bună.

Artur-Gurau

Pe de altă parte, susținătorii sau membrii Platformei Demnitate și Adevăr vorbesc despre o trădare, spun că cel mai bucuros de înaintarea lui Tofilat pentru funcția de primar este chiar Plahotniuc. Unul dintre aceștia este cunoscutul susținător al Platformei DA, Nicolae Josan. Referindu-se la acest caz, Josan declară că „Mârlănia și trădarea rămâne a fi cel mai solicitat sport al moldovenilor.”

Nicolae-Josan

Alții se declară la fel de dezamăgiți de decizia lui Sergiu Tofilat spunând că îl considerau mult mai deștept și în învinuiesc că el de fapt toarnă apă la moara dracului deși anterior se anunțase ca fiind unul din luptătorii cu acesta, rupându-și și cămașa de pe piept.

Josan

Amintim că la data de 20 mai curent, în Municipiul Chișinău vor avea loc alegeri locale anticipate. Până la momentul de față, și-au arătat intenția de a participa la vot Valeriu Munteanu (PL), Ion Ceban (PSRM), Andrei Năstase (Platforma DA+PAS), Reghina Apostolova (Partidul Șor), Vasile Costiuc (PPDA) și Sergiu Tofilat (candidat independent).

sursa: telegraph.md

You may also like

Comments are closed.

By