O femeie din Rusia și-a sufocat cei doi copii, după care le-a dat foc (FOTO/VIDEO)

BjKAvM_5Okc

O femeie din Rusia și-a ucis cei doi copii ai săi, o fetiță de 4 ani și un băiețel de 2 ani, după care le-a dat foc. Nenorocirea a avut loc pe 25 și 26 aprilie, în orașul rus Nijnii Novgorod. Audiată de procurori, aceasta a declarat că i-a omorât pentru că nu este în stare să le asigure un viitor bun.

Tânăra, de 27 de ani, a mărturisit că şi-a sufocat copiii pe bancheta din spate a unui automobil închiriat. Inițial, aceasta a mers cu cele două cadavre într-o fâșie forestieră, unde a încercat să le ardă. De frică să nu fie văzută de vânători, tânăra a stins focul, a pus corpurile neînsuflețite în mașină, iar a doua zi, pe 26 aprilie, le-a dat foc într-un fost depozit de legume, informează life.ru.

Screenshot_4

Locuitorii din apropiere au alertat pompierii după ce au observat un incendiu în clădirea părăsită. La fața locului, salvatorii au găsit cadavrele cu urme de ardere ale copiilor.

mat-ubivshuyu-dvoikh-detej-v-nizhnem-nov

og_og_15249741282301728

Potrivit Comitetului de anchetă, femeia era divorţată şi nu avea un loc de muncă. Deși ea spune că nu avea resurse financiare să-și crească micuții, realitatea spune altceva. Aceasta promova produse cosmetice pe internet, iar anchetatorii au descoperit că femeia cheltuia lunar pentru arenda automobilelor circa 40.000 de ruble. La fel, în cadrul perchezițiilor, a fost găsită o foaie turistică, pe care o cumpărase recent.

480x0

download

 

 

Tânăra a fost reținută, iar în timpul apropiat, urmează să-și afle sentința. La fel va trece o expertiză psihologică şi psihiatrică.

Rudele nu cred în cele întâmplate și spun că era o mamă iubitoare.

You may also like

Comments are closed.

By