Unde dai şi unde crapă! Cititorii Jurnal.md nu sunt interesaţi de ştirile despre Andrei Năstase şi Maia Sandu

Screen Shot 2018-04-19 at 9.07.21 AM

Primarul interimar al Capitalei Silvia Radu este un subiect mai interesant de ştiri pentru cititorii portalului jurnal.md, decât favoritul acestei instituţii, liderul PPDA, Andrei Năstase. În timp ce informațiile despre Silvia Radu adună mii de accesări, cele despre Năstase sunt urmărite de doar câteva sute de cititori. Bloggerul Daniel Hacina s-a declarat surprins de acest lucru, într-un material publicat pe platforma Vox Publika.

“Faptul că primarul general interimar Silvia Radu este mai interesantă pentru cititorii jurnalului m-a mirat. Asta cu toate că la jurnal.md se fac doar articole negative despre dânsa. Evident, lumea are priză la chestii negative și doresc să le știe, că altfel nu mai ai despre ce vorbi, dar nici chiar de zece ori mai multe accesări”, a scris autorul citat. “Și nici Maia Sandu nu se duce prea departe, deşi are dublu cât Năstase. Vă dați seama, cât de citit este jurnal.md dacă 2 politicieni pe care-i promovează intensiv abia ating cifra mizerabilă de 250-500 accesări?”, notează Daniel Hacina.

nastaseloh1

nastaseloh2

nastaseloh3

Tot astăzi, bloggerul Andrei Oţel a scris că Andrei Năstase este adulat de fani virtuali, nu reali, iar majoritatea profilurilor care dau like postărilor sale sunt false.

„Zilele acestea mi-au apărut în feed-ul de la facebook mai multe postări sponsorizate ale lui Andrei Năstase și mi-a trezit interes, de unde o persoană cu câteva procente raiting în sondaj are atâtea like-uri la postări? Am încercat să deschid profilurile la nimereală și s-a adeverit că majoritatea celor ce dau like postărilor lui Năstase și care comentează activ în susținerea lui sunt niște profiluri fake!”, scrie Andrei Oţel.

You may also like

Comments are closed.

By