3 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Ministrul Chiril Gaburici a cerut reacții imediate în cazul incendiilor, de la Serviciul 112 și Agenția pentru Supraveghere Tehnică

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În contextul incendiilor care au avut loc astăzi la Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie din cadrul Academiei de Științe a Moldovei și centrul comercial „Lunedor”, ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a cerut conducerii Agenției pentru Supraveghere Tehnică să prezinte un raport cu privire la verificările stării antiincendiare a clădirilor, efectuate până acum. De asemenea, Chiril Gaburici a indicat conducerii Agenției să prezinte un plan de acțiuni privind verificarea antiincendiară a clădirilor cu menire socială, informarea cetățenilor despre normelor antiincendiare și respectarea acestora.

Totodată, ministrul a cerut angajaților Serviciului 112 să reducă la maxim timpul de reacție la apelurile de urgență. Chiril Gaburici a solicitat de la conducerea Serviciului 112 informații cu privire la apelurile preluate de la lansarea numărului unic de urgență 112 și timpul de reacție la acestea.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img