Machedon a șters sondajul care-l plasează pe Năstase pe locul 3 la cererea companiei: În câteva zile o să apară public

14333595_1245559015488315_2257322270330535368_n

Alexandru Machedon, șeful de campanie al candidatului PPDA la funcția de primar de Chișinău, Andrei Năstase, susține că sondajul care-l plasează pe acesta pe locul trei, după Silvia Radu și Ion Ceban, va fi publicat în câteva zile. Declarația a fost făcută astăzi, după ce Andrei Năstase și-a prezentat programul de administrare pentru Capitală. Fiind întrebat de ce a șters datele din sondaj, Machedon a spus că s-a conformat cererii companiei care s-a ocupat de studiu.

”Comapnia care mi-a dat acest sondaj m-a rugat să nu fie public acest sondaj. M-au rugat pentru că ei o să-l prezinte curând. O să vedeţi. În câteva zile o să apară public sondajul”, a declarat Alexandru Machedon, citat de hotnews.md.

Vineri, Mahedon a scris pe Facebook, că potrivit unui sondaj, pe primul loc în preferințele alegătorilor din Chișinău este candidatul independent Silvia Radu, cu 23%, urmată de socialistul Ion Ceban, cu 20%, iar Andrei Năstase este pe locul trei, cu 19%. La scurt timp, această postare a fost ștearsă. Bloggerul Corneliu Gandrabur a scris, cu referire la surse din PPDA, că Andrei Năstase a făcut o criză de isterie după ce datele din sondaj au ajuns publice.

You may also like

Comments are closed.

By