IP Bălți: Șoferul lui Năstase a provocat accidentul din 5 aprilie

3-3-1280x640

Angajații Inspectoratului de Poliție Bălți au stabilit că cetățeanul Ion Caraman, care se afla la volanul automobilului „Mitsubhisi Grandis”, a provocat accidentul rutier produs la 5 aprilie curent, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bălți.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, comisarul principal în cadrul IP Bălți, Vadim Budarevschi, a confirmat că anume Ion Caraman, cel care îl însoțește permanent pe liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, se face vinovat de producerea accidentului.

Sursa citată a menționat că Ion Caraman a ciocnit lateral un automobil „Dacia”, în care se aflau două persoane de 62 ani, respectiv 44 ani. Ancheta a stabilit că șoferul automobilului „Mitsubishi Grandis” a ignorat prevederile regulamentului rutier, provocând un accident soldat cu traumatizarea ușoară a celor două persoane din „Dacia”. Totodată, s-a stabilit că Ion Caraman avea mai mult de 50 km/h, pentru că altfel autobobilele nu erau accidentate așa.

Astfel, Ion Caraman a fost amendat cu 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

Menționăm că Andrei Năstase a cerut redacției Ziarului Național să dezmintă știrea privind implicarea automobilului PPDA în accidentul de la Bălți și a amenințat cu judecata.

You may also like

Comments are closed.

By