Intervenție în dimineața de Paște // O mașină a luat foc lângă biserica din Dumbrava din cauza unei lumânări

pompieri

Un automobil de model Renault a luat foc în această dimineață. Incendiul a avut loc în apropiere de o biserică din localitatea Dumbrava, municipiul Chișinău. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 5.00.

Mașina a fost cuprinsă de flăcări, după ce proprietara a lăsat o lumânare aprinsă, anunță salvatorii. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a reușit lichidarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire. Automobilul a fost deteriorat în proporție de 70 la sută.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 70 situații de risc: în raioanele Cahul, Orhei, Drochia, Cantemir, Ialoveni, Florești, dar și Soroca.

În total pe tot teritoriul țării pompierii au stins peste 70 hectare de vegetație arsă. Mai mult, salvatorii au fost alertații și în lichidarea focarelor generate de cauciucuri aprinse. Focare care riscau să iasă de sub control au fost înregistrate în sectoarele Ciocana și Buiucani a municipiului Chișinău.

You may also like

Comments are closed.

By