Doi tineri din Chișinău, puși la pământ în plină stradă. Au furat 250 000 de lei // VIDEO

aaaaaaa

Doi tineri cu vârste cuprinse între 18 și respectiv 20 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău, sunt cercetați de poliție pentru furt în proporții deosebit de mari.

Un bărbat a sunat la IP Criuleni pe 2 februarie. Acesta a declarat că persoane necunoscute au pătruns în locuința mamei sale din raionul Criuleni, de unde au sustras bani în sumă de 250 000 lei. Suspecții au intrat în casă pe geam, pe timp de zi, în timp ce aceasta era plecată de acasă.

În urma investigațiilor efectuate de ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave a Inspectoratului Naţional de Investigaţii în comun acord cu cei de la IP Criuleni, procurorii Procuraturii din or.Criuleni și cu suportul angajaţilor BPDS „Fulger”, la 3 aprilie 2018, suspecții au fost reținuți în timp ce se deplasau pe o stradă din municipiul Chișinău.

Audiați de polițiști, bănuiții şi-au recunoscut vina parțial.

La moment, tinerii sunt arestați pentru 30 de zile, dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani. Anterior, unul dintre ei a fost cercetat pentru infracțiuni similare.

You may also like

Comments are closed.

By