Candidatul PPDA din Bălți se inspiră din covorul de flori al Silviei Radu – a adus 300 de ghiveciuri cu flori în fața primăriei

Screenshot_4

Inițiativa Silviei Radu de a înfrumuseța orașul i-a inspirat și pe alți candidați la alegerile locale din 20 mai. Candidatul Platformei DA la primăria municipiului Bălți, Arina Spătaru a venit cu o surpriză pentru locuitorii orașului și a adus 300 de ghiveciuri cu flori în fața primăriei, notează tv8.md.

„Într-o dimineață frumoasă și luminoasă am decis să fac o surpriză tuturor celor care trec prin preajma primăriei. Chiar la sărbători plimbându-mă am observat că răzoarele primăriei sunt pustii, iar această pustietate mi-a provocat tristețe”, menționează Arina Spătaru.

Candidatul Platformei DA urmează să planteze florile în răzoare doar după ce va primi permisiunea primarului interimar de la Bălți.

Menționăm că acum câteva zile în scuarul Catedralei putea fi admirat un covor de flori vii, „dar” din bani publici, făcut chișinăuienilor de către Silvia Radu. Covorul de flori ne-a costat aproape două milioane de lei.

You may also like

Comments are closed.

By