Candidatul PAS-PDA, Andrei Năstase, acuzat de locuitorii Chișinăului că îi deranjează cu apeluri pe telefoanele personale ca să le spună mesaje electorale

nastase-telefonic-719x641
Un număr mare de chișinăuieni s-a trezit în weekend terorizați de apeluri telefonice făcute în numele lui Andrei Năstase, candidatul comun al PPDA și PAS pentru alegerile primarului din Chișinău. Oamenii au scris mesaje revoltătoare pe Facebook, denunțând intervenția în spațiul lor privat.
”În ultimele o oră și jumătate, la numărul meu de telefon de acasă am fost sunată de șase ori de pe număul 022996699. Platforma DA, Andrei Năstase au sunat cu publicitate electorală. Încă nu știu pentru cine voi vota în mai, dar cu siguranță nu pentru cei care atât de obraznic dau buzna în spațiul meu privat”, a scris o locuitoare a Capitalei pe o rețea de socializare.
Astfel de mesaje s-au înmulțit duminică. ”Ce înseamnă când un personaj cu voce de robot se prezintă Năstase. Poate sunt drepturi de consumator? Eu nu știu cine mă sună și îmi ia din timpul meu personal să ascult text electoral”, a scris un alt internaut.
nastase telefonic
nastase telefonic 2

You may also like

Comments are closed.

By