10 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Cadouri de la SIS pentru Orhei

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În preajma Sfintelor Sărbători de Paști, ofiţerii de informaţii au vizitat Internatul pentru copii cu deficienţe mintale din oraşul Orhei.

Ofiţerii SIS le-au oferi celor peste 200 de persoane instituționalizate îmbrăcăminte, încălţăminte,  rechizite şcolare  şi alte bunuri materiale,  reieşind din necesităţile stringente ale acestora.

Gheorghe Racoviţa, şef al Aparatului Directorului SIS, a menţionat că-i face o deosebită  plăcere că bunăvoinţa şi generozitatea ofiţerilor de informaţii pot face un copil mai fericit, îi pot readuce zâmbetul şi oferi un licăr de speranţă.  Dumnealui a venit şi cu un mesaj de felicitare în care le-a urat copiilor sănătate, putere, lumină în suflet  şi cât mai mulţi oameni mărinimoşi care să le deschidă uşile. La fel, dl Racoviţa a mulţumit profesorilor şi educatorilor pentru dăruirea, responsabilitatea şi eforturile depuse zi de zi, astfel ca toţi cei peste 200 de băieţi să aibă şanse egale la  viaţă.

La rândul lor, în semn de recunoştinţă, copii au prezentat un program artistic dedicat sărbătorilor pascale, precum şi o expoziţie de lucrări artizanale, făcute de către ei în atelierul de creaţie al Internatului.

Diana Chicuş, directorul  Internatului a mulţumit ofiţerilor de informaţii şi securitate pentru susţinerea acordată şi prietenia necondiţionată care durează în timp,  dorindu-le tuturor celor implicaţi în actul de caritate multă sănătate, bunăstare, împliniri şi puterea de a face cât mai multe fapte bune.

 

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img