Acordul semnat de Silvia Radu și Gabriela Firea devine realitate: Autobuzele oferite de București vor circula prin Chișinău

firea radu (2)

Autobuzele care au fost donate municipiului Chișinău de către municipiul București vor circula în scurt timp pe străzile capitalei. Mâine, șeful interimar al Direcției Transport, Vitalie Butucel va merge la București pentru a aduce unitățile de transport. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul ședinței operative de la Primărie de către edilul general interimar, Silvia Radu.

„Autobuzele vor circula în orașul Chișinău și vor fi plasate pe două linii turistice”, a menționat primarul general interimar.

Unitățile de transport vor intra în posesia capitalei în urma unui acord de colaborare semnat la București între Silvia Radu și primarul capitalei României, Gabriela Firea.

În cadrul întâlnirii care a avut loc în luna februarie între cei doi primari, au fost stabilite domeniile prioritare de cooperare între Chişinău şi Bucureşti, dar și acţiunile care urmează să fie realizate în comun.

Autobuzele donate de capitala României vor sta la baza înființării unei linii de transport în comun, care va deservi obiectivele turistice şi culturale de la Chișinău. Partea română va asigura consultanță în sensul implementării acestui proiect.

You may also like

Comments are closed.

By