ACCIDENT grav în România // Două autobuze s-au ciocnit: 12 persoane, rănite

Accident-parc-industrial4-777x437

Două autobuze de transport persoane s-au ciocnit astăzi în Satu Mare, România. În urma impactului, 12 persoane au ajuns la spital, trei dintre victime fiind în stare gravă, notează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare a declarat că cei doi şoferi de autobuze implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În municipiul Satu Mare a avut loc un accident între două autobuze. Unul dintre acestea ieşea de pe o stradă secundară, dintr-un parc industrial, şi nu a acordat prioritate unui alt autobuz care circula regulamentar pe drumul cu prioritate. În urma impactului, opt persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii, dintre care una este în stare gravă”,  potrivit IGSU.

La fata locului au fost alertate două autospeciale de stingere, trei descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD şi 4 echipaje medicale SAJ (una cu medic).

În urma coliziunii, o persoană a fost surprinsă sub unul dintre autobuze, iar şoferul a rămas încarcerat, dar conştient .

img

 

You may also like

Comments are closed.

By