Vlad Plahotniuc, la întâlnirea cu șeful Delegației UE: PDM reiterează susținerea pentru un candidat unic al forțelor pro-europene la alegerile anticipate din Chișinău

Screenshot_17

Forțele pro-europene din Republica Moldova trebuie să desemneze și să susțină un candidat unic pentru alegerile anticipate din Chișinău. Această poziție a Partidului Democrat din Moldova a fost reiterată de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, la întâlnirea cu șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, ambasadorul Peter Michalko.

În opinia lui Vlad Plahotniuc, doar astfel poate să fie asigurată Capitalei o administrație modernă și performantă.

Cei doi au discutat și despre angajamentul PDM pentru menținerea vectorului european, dar și nevoia unei coaliții pro-europene după alegerile parlamentare de la sfârșitul anului.

Interlocutorii s-au referit și la alte subiecte de actualitate, printre care prioritățile PDM privind reformele din diferite domenii, modificarea Codului audiovizualului, evoluțiile în problema transnistreană, reforma Justiției.

Discuțiile s-au purtat într-o atmosferă deschisă și constructivă, cei doi participanți convenind să aibă loc în mod periodic astfel de întâlniri.

You may also like

Comments are closed.

By