5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Un individ din Chișinău, reținut pentru furturi din spitale! Intra în cabinetele medicilor de unde ciordea bani și bunuri // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un individ de 27 ani, domiciliat în Chişinău, aflat în căutare pentru diverse infracţiuni patrimoniale, a fost încătuşat de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Acesta este suspectat de cel puţin patru cazuri de furt din instituţii medicale. Potrivit poliției, acesta profita de absenţa medicilor din birou, intra şi sustrăgea bani şi bunuri. Trei dintre furturi au avut loc la Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie de pe strada Corolenco, unde din birouri a sustras trei genţi, cauzînd victimelor un prejudiciu de circa 8500 lei.

Cel mai recent caz a avut loc la Institutul de Cardiologie amplasat pe strada N. Testimiţeanu, la data de 26 martie curent. Acesta a pătruns într-un birou din incinta spitalului, prin acces liber, de unde a sustras din dulap bani în sumă de 2000 lei, după care s-a îndreptat într-o direcţie necunoscută.

Individul a fost reţinut pentru un termen de 30 de zile şi conform legislaţiei penale în vigoare riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15000 la 50000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img