Toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal. Dacă plecați în vacanță, ocoliți-le pe cele aglomerate

vama leuseni.jpg5

Punctul de trecere de tip debarcader Cosăuți-Iampoli și-a reluat activitatea. Amintim că de la sfârșitul lunii februarie acesta era nefuncțional din cauza formării podurilor de gheață pe râul Nistru.

Potrivit Poliției de Frontieră, la ora actuală, toate punctele de trecere activează în regim normal.

Totodată, PF informează că, în prima jumătate a zilei de 8 martie a fost intensificat traficul în punctele de trecere Sculeni și Leușeni. În alte puncte de trecere, fluxul de persoane și cel de mijloace de transport a fost unul echilibrat.

Ținând cont de minivacanța bugetarilor, cetățenii sunt îndemnați să tranziteze toate punctele de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele. În ajutor vine aplicația TRAFIC ONLINE, care poate fi vizualizată pe prima pagină web a Poliției de Frontieră și care oferă posibilitatea de a alege un traseu cât mai puțin aglomerat.

Acum o lună, pe drumurile publice din nordul țării au fost instalate 11 indicatoare rutiere de orientare și informare a călătorilor despre căile de acces spre punctele de trecere comune Briceni-Rossoșani și Larga-Kelmențî. Astfel este posibilitatea pentru cei care aleg să petreacă minivacanța în Ucraina să opteze la trecerea frontierei nu doar PTF comun ”Criva-Mamaliga”, unde se înregistrează deseori trafic intensiv.

vama briceni-rosoșani.jpg5.jpg

Dacă în timpul pregătirilor pentru plecări în străinătate nu sunteți siguri care sunt actele necesare la trecerea frontierei de stat, vă recomandăm să contactaţi LINIA VERDE: +373(22)259-717. Totodată, verificați valabilitatea și statutul documentului de călătorie, cu care intenţionați să tranzitați hotarele țării, iar dacă ați planificat o călătorie cu copiii minori, asiguraţi-vă că ați perfectat documentele acestora.

You may also like

Comments are closed.

By