Șofer agresiv la Cimișlia // După ce a încasat amendă, s-a rățoit la ofițerii de patrulare și a folosit cuvinte necenzurate (VIDEO)

Screenshot_7

Un șofer a fost oprit de către angajații Inspectoratului Național de Patrulare după ce acesta ar fi depășit limita de viteză. Inițial, bărbatul a invocat o problemă la automobil, iar ulterior a ajuns să-i înjure pe polițiști. Incidentul a avut loc în satul Ciucur-Mingir din raionul Cimișlia.

Potrivit INP, șoferul, de 27 de ani, se deplasa la volanul unui automobil de model Dodge. Acesta și-a motivat încălcarea prin faptul că i se finisează combustibilul.

Ofițerii de patrulare i-au propus să-l conducă la prima benzinărie. În drum, conducătorul auto a oprit mașina pe marginea carosabilului, motivând că mașina nu mai merge din lipsa combustibilului.

Inspectorii INP i-au propus să-i ofere benzină, însă șoferul a refuzat. În acest caz, angajații INP i-au întocmit proces verbal pentru depășirea limitei de viteză conform legislației.

Văzând amenda de 900 de lei, șoferul a devenit agresiv, utilizând cuvinte necenzurate în adresa polițiștilor. Imediat, polițiștii au oprit un șofer pentru a fi martor, iar în acest timp, șoferul agresiv a urcat în mașina de patrulare și striga să fie lăsat în pace. Totodată, tânărul a început a filma cu telefonul și a făcut public pe o rețea de socializare conflictul, încercând în așa mod sa se victimizeze.

Potrivit INP, cazul este înregistrat de către procuratura raionului Cimișlia și va fi documentat în baza secvențelor video. Dacă șoferul va fi găsit vinovat, acesta riscă sancțiune conform legislației pentru comportament agresiv în adresa unui angajat al poliției.

You may also like

Comments are closed.

By