Silvia Radu reacționează // A stopat acoperirea găurilor: timpul nu permite!

silvia radu

Primarul general interimar Silvia Radu s-a autosesizat în privința informațiilor apărute pe rețelele de socializare, referitor la lucrările proaste de acoperire a găurilor de pe străzile capitalei. Aceasta a dispus stoparea lor și a explicat că vremea de afară nu permite în prezent efectuarea lucrărilor cuvenite de reparație a drumurilor.

„Am văzut și eu filmulețele care circulă pe internet despre cum se repară drumurile publice. Am dispus stoparea unor astfel de ”lucrări”. Ani de-a rândul s-a intervenit în acest mod pentru a astupa gropile create în asfalt. S-a creat un obicei, iar angajații regiei Exdrupo, din exces de zel, au recurs la acest procedeu de înlăturare a găurilor din asfalt. Este drept, sunt lucrări provizorii, care se fac la urgență, dar și acestea sunt proaste din punct de vedere al calității. Din păcate, acum nu se pot face lucrări cu asfalt fierbinte. Vremea de afară nu ne permite acest lucru”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, primarul general interimar a anunțat că săptămâna viitoare, odată cu încălzirea vremii și pornirea fabricilor de asfalt, drumurile capitalei vor intra în reparații adecvate. Silvia Radu i-a rugat pe cetățeni să aibă răbdare, dar și a informat că lista străzilor care urmează să fie reparate este afișată pe site-ul primăriei.

„Săptămâna viitoare se vor deschide fabricile de asfalt și vom putea începe cu adevărat lucrările de reparații ale drumului.

Chișinăul arată ca după bombardament. Asta este realitatea. Vă rog însă să aveți un pic de răbdare. Odată ce timpul ne va permite vom începe lucrul în toate sectoarele.

Asfaltarea drumurilor din oraș se va derula după un program bine stabilit. Toate străzile pe care se va interveni le puteți găsi pe site-ul Primăriei”, a adăugat Silvia Radu.

sursa: evenimentul.md

You may also like

Comments are closed.

By