20 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

România // Peste 60 trenuri au fost anulate din cauza condiţiilor meteo

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Căile Ferate din România au anulat vineri, din cauza zăpezii şi a viscolului, peste 60 de trenuri pe mai multe rute, în timp ce în Gara de Nord din Capitală se înregistrează întârzieri, a anunţat CFR Călători.

Potrivit CFR Călători, au fost anulate peste 60 de trenuri de călători, atât regio, cât şi interregio, care fac legătura între Bucureşti şi Constanţa sau Tulcea, între Sibiu şi Craiova şi între Buzău şi Constanţa, informează RomaniaTV.

Meteorologii au emis pentru București și 14 judeţe cod portocaliu care vizează ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, viscol şi vizibilitate scăzută, valabil până la ora 15.

Până la ora 20.00, este cod galben de ger în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei şi zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură.

În sudul şi în estul Dobrogei precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei.

De altfel, Administraţia de Meteorologie a anunţat că temperaturi negative se vor înregistra în România până săptămâna viitoare, temperaturile pe timpul nopţii coborând până la -12 grade în estul Transilvaniei şi în Moldova.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img