11 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Reținuți! Au furat un automobil dintr-un garaj de la Botanica

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut doi suspecţi, ambii cu vârstele de 31 de ani, locuitori ai capitalei, bănuiţi de furtul unui automobil de model ,,Nissan Primera’’. Incidentul a fost denunţat de către proprietarul în vârstă de 68 de ani, după ce a depistat lipsa autoturismului din garajul amplasat pe bd.Dacia din sectorul Botanica al capitalei.

În cadrul investigaţiilor și acţiunilor de urmărire penală, forțele de ordine au stabilit că suspecţii, anterior judecaţi pentru fapte similare, au pătruns în garaj prin acces liber, după care a pornit motorul de la firele electrice de sub volan. Ulterior automobilul a fost depistat în sectorul Centru.

Cei doi au mai patruns într-un garaj de pe bd. Dacia, prin deteriorarea lacătului de unde au sustras mai multe cazane de încălzire autonomă de diferite modele în valoare totală ce circa 265 000 lei. Bunurile au fost ridicate şi urmează a fi returnate proprietarului.

În cadrul audierilor indivizii și-au recunoscut vinovăția. În prezent aceştia sânt cercetaţi în stare de arest.Conform legislaţiei în vigoare a fost iniţiată o cauză penală pentru furt în proporţii mari, care prevede o pedeapsă cu închisoare de la 5 până la 10 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img