Primarul interimar de Chişinău aminteşte locuitorilor despre marea curățenie de mâine: Vă invităm pe toți să participați la această campanie

radu7

Primarul interimar Silvia Radu a venit cu un apel către cetățeni, să se mobilizeze și să iasă mâine, 31 martie, la marea curățenie, organizată de capitală. În cadrul conferinței de presă, susținute azi la Primărie, aceasta a anunțat despre continuarea campaniei „Curat lună” și i-a îndemnat pe locuitorii orașului să se implice activ pentru amenajarea și curățarea orașului de gunoi.

„Vreau să vă aduc aminte și tuturor chișinăuienilor că mâine, 31 martie, vom continua campania „Curat lună”, vom face marea curățenie din Chișinău. Sper că timpul va fi de partea noastră și vom avea timp bun pentru ca să intervenim în Chișinău pe teren cât mai extins și vă invităm pe toți să participați la această campanie, să avem un oraș mai frumos și mai curat”, a declarat Silvia Radu.

Anterior, edilul interimar a anunțat că în fiecare sector vor fi organizate mai multe centre de întâlnire, unde voluntarii vor primi mănuși și saci pentru gunoi. De asemenea, locuitorii Capitalei care vor dori să facă ordine în curțile blocurilor să ceară e la preturile de sector să le fie asigurată evacuarea gunoiului menajer care va fi strâns. 

You may also like

Comments are closed.

By