Plahotniuc: Recomandăm membrilor Guvernului și Parlamentului să nu participe la ședința Consiliului Suprem de Securitate

plahotniuc 44

Partidul Democrat din Moldova recomandă membrilor Guvernului și Parlamentului care fac parte din Consiliul Suprem de Securitate (CSS) să nu participe la ședința convocată pentru miercuri. Anunțul a fost făcut de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, la un briefing pentru presă.

Plahotniuc a explicat că ședința CSS a fost stabilită de președintele Igor Dodon pentru o zi în care știa că primele persoane din stat nu sunt disponibile. Mai mult, agenda include subiecte care nu țin de competența acestui for și care nu au fost comunicate membrilor, notează today.md.
”Recomandăm membrilor Guvernului să nu participe la acest forum și să solicite lui Igor Dodon să convoace acest consiliu, luând în considerare toate faptele enumerate mai sus. Să organizeze ședința când toți membrii sunt în țară și să coordoneze, să anunțe preventiv agenda acestui consiliu, dar nu să comunice prin presă”, a spus liderul PDM.

 

foto: privesc.eu

You may also like

Comments are closed.

By