O femeie a fost reținută după ce a dat foc la o gheretă de la Ciocana // VIDEO

foto-3

O gheretă de pe strada Nicolae Milescu Spătaru din sectorul Ciocana a luat foc astăzi, în jurul orei 10.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipe de pompieri a IGSU, precum şi grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie a sectorului Ciocana. La fața locului forțele de ordine au stabilit că ghereta abandonată a fost incendiată intenționat.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, pe urme fierbinți a fost reținută o femeie de 37 de ani, fiind condusă la sectorul de poliție pentru documentare și stabilirea circumstanțelor. În cadrul audierilor femeia s-a dovedit a fi fără loc permanent de trai. Ea și-a recunoscut vinovăția.

Totodată în urma informațiilor acumulate, forţele de ordine au stabilit că femeia este implicată și în incendiul care a avut loc la data de 27 februarie curent, pe bd.Mircea cel Bătrân, în canalul de trecere prin care tranzitează rețelele termice subterane ce aparțin SA „Termoelectrica”.

În dependență de rezultatele expertizei laboratorului antiincendiar a IGSU, în privința acesteia va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare. Actualmente polițiștii întreprind măsuri în vederea stabilirii complicității acesteea și în alte cazuri similare.

You may also like

Comments are closed.

By