Moțiunea simplă asupra politicii în domeniul sănătății, respinsă

Screenshot_6

Plenul Parlamentului a respins, în ședința de astăzi, moțiunea simplă asupra politicii interne în domeniul sănătății și protecției sociale, realizate de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari, în lipsă de cvorum.

Lipsa de cvorum la ședința plenară a intervenit după ce deputații din Fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat din Moldova și Grupul Parlamentar Popular European au părăsit ședința. Potrivit procedurilor parlamentare, în lipsă de cvorum la ședința plenară, moțiunea simplă este considerată respinsă.

Moțiunea a fost înaintată 16 martie 2018 de către un grup de deputați din cadrul Fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Biroul permanent a stabilit dezbaterea acesteia, în cadrul ședinței plenare din 30 martie curent.

Conform procedurii legislative, moțiunea simplă este examinată în Comisia de profil care prezintă plenului Parlamentului avizul asupra acesteia. Dezbaterea moţiunii simple are loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere.

You may also like

Comments are closed.

By