Maia Sandu comparată cu „Ana” din „Meșterul Manole”: a ales să-l suțină pe Năstase cu prețul propriului rating

Screenshot_3

Neparticiparea la alegerile locale și susținerea candidatului PPDA, Andrei Năstase, va afecta grav ratingul PAS și al Maiei Sandu. De această părere este bloggerul Eugen Luchianiuc. El o compară pe Maia Sandu cu personajul „Ana” din opera „Meșterul Manole” care s-a autojertfit, lăsând să fie zidită în pereții bisericii.

În acest sens, potrivit bloggerului, lidera PAS, cu prețul propriului rating, alege să-l susțină pe Năstase, chiar dacă ar avea mai multe șanse să câștige, dacă participa la alegeri.

„1. Orice partid normal trebuie să participe în alegeri. Am scris asta. Cazul #neDA de neparticipare în campania prezidențială este demonstrativ cred eu.

2. Maia acum e pe trend negativ. Chiar dacă sondajele de-a oaia o arată sus, ea merge încet, dar sigur în jos. Alegerile îl vor mai ridica un pic pe Năstase. Dar tot din contul alegătorilor ei.

3. Partidul e într-o mare ”bortă”. Au plecat majoritatea oamenilor sănătoși la cap care-i mai puteau sugera. A rămas doar cu ”deștepții” alde Perciun, cu Popșoi și cu trișorul Grosu”, scrie Luchianiuc pe blogul său.

Amintim că ieri, după lungi negocieri, PAS a declarat că va susține candidatul PPDA la funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase.

sursa: politics.md

You may also like

Comments are closed.

By