Jaf într-un avion Lufthansa // Un grup de hoți a furat 5 milioane de dolari în 6 minute

42838894_303

Un grup de hoți a furat 5 milioane de dolari, bani gheață, dintr-un avion care trebuia să decoleze de pe aeroportul din Sao Paolo, Brazilia, cu destinația Elveția. Jaful nu a durat mai mult de șase minute, iar poliția nu a reușit deocamdată să dea de urma hoților. Conform informaţiilor apărute în presă, hoţii au trecut de controalele de securitate din aeroport duminică seara într-un vehicul folosit de agenţii de securitate.

Mai exact, hoții au ajuns la terminalul din Aeroportul Internațional Viracopos îmbrăcați în costume asemănătoare cu cele ale angajaților aeroportului. Ei au mers pe pistă folosind o camionetă pe care au lipit logo-ul companiei care asigură securitatea aeroportului, potrivit informațiilor DW.

Din primele informații, hoţi înarmaţi au pătruns într-un avion cargo al companiei aeriene Lufthansa. Avionul prădat plecase de pe aeroportul Guarulhos și făcea o escală la Viracopos, de unde urma să decoleze spre Zurich. Cinci dintre hoți ar fi amenințat pe pistă mai mulți agenți de securitate ai aeroportului, înainte să se facă nevăzuți cu banii, potrivit Digi 24. Nimeni nu a fost rănit în incident.

Site-ul de ştiri Globo a informat că banii ar fi trebuit să ajungă la Zurich, în Elveţia. Avionul urma să zboare spre Frankfurt via capitala Senegalului, Dakar.

Autorităţile din Sao Paulo au anunţat pe Twitter că poliţia federală a lansat o investigaţie în legătură cu acest incident.

You may also like

Comments are closed.

By