UPDATE // Împușcături la Botanica // Un bărbat a fost transportat la spital cu o rană la braț. S-ar fi tras la comandă

4923281

UPDATE // Potrivit unor surse ale ImpactTV.MD, victima este o persoană bine cunoscută printre interlopi, care anterior a făcut parte de grupările criminale „Patron” şi „Karamalak”. Bărbatul rănit este cunoscut printre interlopi ca fiind alias „Ciuma”.

UPDATE // Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a emis un comunicat în care se menționează doar că incidentul a avut loc ieri, 28 februarie 2018, în jurul orei 19:30. O persoană domiciliată în sectorul Botanica al capitalei a solicitat ajutorul medicilor, având o plagă la braț ca urmare a unei împușcături.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ format din procurori ai Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, ai Procuraturii municipiului Chișinău și ofițeri din cadrul Inspectoratului Național de Investigații.

Potrivit PCCOCS, persoana rănită, în vârstă de 45 de ani, s-a aflat în trecut în vizorul organelor de drept. La moment, procurorii PCCOCS în comun cu Poliția Națională verifică toate versiunile producerii acestui incident.

UPDATE // Potrivit PROTV, cu referire la declarațiile procurorilor de la PCCOCS, împușcăturile ar fi fost efectuate la comandă, iar toate acțiunile ar fi fost premeditate de către un grup criminal organizat. Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre acest caz.

img_2744281_thumbs_700x394_impuscaturi_151989104979316

O persoană a fost rănită în urma unui conflict iscat între doi șoferi. Incidentul a avut loc aseară pe strada Botanica Veche din Chișinău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului General de Poliție, Vlad Burac, doi șoferi s-ar fi luat la ceartă în trafic. Unul dintre conducătorii auto ar fi scos arma și ar fi tras în celălalt. Persoana a fost rănită și a fost transportată la spital.

Poliția urmează să cerceteze toate circumstanțele.

img_2744231_thumbs_700x394_miha_151985475344858

4923291

foto: protv.md

You may also like

Comments are closed.

By