FOTO // Pavel Filip a întâlnit un fost coleg, când a mers să vadă starea de pe drumuri. Bărbatul a fost ajutat de polițiști să iasă cu TIR-ul din nămeți

17

Premierul Pavel Filip s-a întâlnit astăzi, în timp ce inspecta traseul Chișinău-Orhei, cu un fost coleg de-al său de la fabrica „Bucuria”. Bărbatul a rămas cu mașina blocată în nămeți, iar polițiștii aflați pe traseu l-au ajutat să își continue drumul. Fostul coleg al premierului a ținut să mulțumească oamenilor legii pentru ajutorul constant pe care îl acordă oamenilor.

„Mi-a părut bine să îl întâlnesc astăzi, în timp ce inspectam traseul Chișinău – Orhei, pe fostul coleg de la fabrica Bucuria, Valeriu Vieru, alături de care am lucrat mai mulți ani. Tirul la volanul căruia se afla a fost blocat pe traseu, dar echipajul mobil al polițiștilor a intervenit prompt. El a ținut să mulțumească polițiștilor pentru ajutorul acordat și a spus că singur nu s-ar fi descurcat. Este un caz concret când polițiștii și salvatorii vin în ajutorul cetățenilor ajunși în dificultate”, a scris prim-ministrul Filip pe pagina sa de Facebook.

Amintim că după ședința de urgență convocată la Guvern, Pavel Filip a mers în teren să inspecteze cum decurg lucrările de deszăpezire a traseelor naționale. Acesta s-a întâlnit cu șoferii autospecialelor și le-a mulțumit pentru munca pe care o fac.

13

11

15

18

14

You may also like

Comments are closed.

By